top of page

Wie wij zijn.

mr. H. Fijma.jpg

Wij zijn meer dan alleen advocaten en juristen.

Met vakbroeders met verschillende specialisaties en een pragmatische secretaresse spreken wij niet alleen uw taal, maar werken ook prettig samen.

Sebastian
van DEN Pauwert
(Advocaat)

"Ik ben een doelgerichte advocaat voor ondernemingen, pragmatisch, gespecialiseerd in het vennootschapsrecht en ondernemingsrecht, met een brede kijk op bedrijfsvoering, structuren en (internationale-) samenwerkingen."

Hans Tigchelaar
(Advocaat)
Hugo Fijma
(Advocaat)

"Werkgevers krijgen met mij een betrokken, enthousiaste advocaat. Fanatiek, vasthoudend en doelgericht. En dat doel is niet alleen een goed eindresultaat, maar vooral ook een tevreden klant."

"Snel van begrip, pragmatisch en doortastend, de kernwaarden die van een advocaat met brede ervaring verwacht mogen worden. Combineer dit met de nodige relativerende humor en je hebt mij."

oscar lemmens
(Jurist)
Mieke van der klei (Secretaresse)

Voor optimale kwaliteit in juridische documenten voor zijn business is een ondernemer bij mij aan het goede adres, óók als hij internationaal actief is. 

"Ik ben een professional met vele jaren ervaring in de juridische dienstverlening. Na jarenlang in het notariaat te hebben gewerkt, ben ik via de juridische afdeling van een accountantsorganisatie in de dienstverlening van de advocatuur terecht gekomen. Ik ben juridisch secretaresse en office-manager van ons kantoor."

bottom of page