top of page

Advocaat:

Hans Tigchelaar.

"Werkgevers krijgen met mij een betrokken, enthousiaste advocaat. Fanatiek, vasthoudend en doelgericht. En dat doel is niet alleen een goed eindresultaat, maar vooral ook een tevreden klant.

In meer dan 20 jaar heb ik allround ervaring opgedaan: in de rechtspraak en in de advocatuur, als adviseur van werkgevers of van werknemers, met klanten in alle lagen van het bedrijfsleven en de bevolking. Daardoor spreek ik verschillende talen.

Door helder te analyseren probeer ik door te dringen tot de kern van de zaak, zodat een stategisch advies voor de lange termijn mogelijk is. Zeker bij complexe situaties, zoals bijvoorbeeld een reorganisatie, is dat een must. Uitsluitend brand blussen is niet constructief. Overigens denk ik niet alleen in juridische oplossingen.

De praktijk blijft altijd weer variëren en verbazen. Dat geeft mij plezier in het werk dat ik doe.

Het arbeidsrecht kan voor klant en adviseur hectisch zijn, maar door humor kan ik dat goed relativeren.

Mijn werkzaamheden voor Greenstone Legal en haar clienten verricht ik als op basis van een vaste opdracht als zelfstandig gevestigd advocaat (KvK 76813215), werkzaam in het samenwerkingverband met Greenstone Advocaten NV h.o.d.n. Greenstone Legal. Dit is geen samenwerking als bedoeld in artikel 6.5 VODA. Ik houd ook kantoor in Tilburg. Daar ben ik verbonden aan De Pont Reijrink advocaten en val daar onder het tuchtrechtelijke toezicht van de Deken aldaar.

Tevens ben ik de aangewezen plaatsvervanger van mr Van den Pauwert.

Ik ben lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda/'s-Hertogenbosch.

Conform de verplichting in artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur, heb ik in het rechtsgebiedenregister geregistreerd werkzaam te zijn in de volgende rechtsgebieden:

  • Arbeidsrecht, waaronder:

    • medezeggenschap;

    • collectief ontslag;

    • internationaal arbeidsrecht;

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

 

SpecialisT in:
Hans' blogs over arbeidsrecht en ondernemen.
1
2
bottom of page