top of page

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar de juiste partners, partners die je bedrijf sterker maken en je helpen wanneer het echt nodig is. Als raadsman wil je precies dat bieden, juridische kennis, ondersteuning en het netwerk om snel tot concrete adviezen en acties te kunnen komen.

Het team van Greenstone biedt u precies dit. Wij geloven in samenwerken en bouwen met ons team en ons netwerk samen aan resultaat. Met en voor onze klanten.

Samen ondernemen.

Waar wij voor staan.

Greenstone is steeds op de onderneming en de ondernemer gericht: het kennen, voorkomen en beperken van risico’s. Zo onderzoekt Greenstone de bedrijfsstructuur en kunnen verklaringen worden verstrekt over de juridische en administratieve organisatie van de onderneming. Dat beperkt het risico van het bestuur en beperkt de kosten van de accountant en/of advocaat.
 
De wijze van dienstverlening is zeer flexibel. Voor ieder niveau vraag heeft Greenstone de juiste jurist, met het bijbehorende scherpe tarief. En als een vraagstuk ingewikkelder blijkt, dan kan desnoods moeiteloos worden opgeschaald. U wordt ontzorgd. En dat geeft rust.

Maar Greenstone betekent nog meer. Wij werken namelijk samen met diverse gelijkgestemde professionals in vele disciplines waaronder internationaal actieve belastingadviseurs, allen specialisten in hun vakgebied. Door deze samenwerking is Greenstone gespecialiseerd in de juridische inkleding van internationale belastingbesparende en vermogensbeschermende structuren.

Zakelijk

Wij verlenen juridische en zakelijke diensten in de breedste zin des woords.

Als juridisch partner van ondernemers en bedrijven staan wij dag en nacht voor u klaar.

Inhoudelijk

Ons team is kundig en ruim ervaren in ondernemers- , arbeids- en corporate recht. 

Meer over onze kennis?

Dichtbij

Voorkomen is echt beter dan genezen, daarom treden wij met grote regelmaat op als huisjurist of bedrijfsadviseur.

Heldere tarieven, op afroep beschikbaar.

Meer weten? Doe de gratis fitscan
en leer hoe fit uw bedrijf is!
Services
About

Over ons.

Greenstone Advocaten is een jong en ondernemend advocatenkantoor met de focus op de ondernemer en zijn onderneming.

 

Dankzij de uitstekende kwaliteit mag Greenstone Advocaten al sinds ruim 15 jaar prachtige bedrijven van naam en faam bijstaan, en mogen wij op dagelijkse basis meebouwen aan het succes van onze klanten.

 

Onze juridische professionals zijn specialisten en staan altijd dicht bij onze klanten.

Dat zorgt voor resultaat.

CONTACT.

Mail ons direct: info@gs-legal.nl

Of bel ons: (040) 238 08 23

  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
Contact
bottom of page