Wij bloggen graag, want daarmee dagen we onszelf uit, maar delen we onze ervaringen, leringen en interesse met u. Samen kunnen we meer, zeker wanneer het gaat om bedrijfsjuridische aangelegenheden!

Sinds de inwerkingtreding van de WWZ is het concurrentiebeding in tijdelijke arbeidsovereenkomsten zo sterk aan banden gelegd, dat veel werkgevers ervoor kiezen om het concurrentiebeding simpelweg te laten vervallen. Dat hóeft niet, tenzij de werkgever vooraf tóch al g...

Een tijd geleden heb ik aandacht geschonken aan de wijze waarop een bestuurder van een vennootschap zich dient te gedragen als hij in die hoedanigheid een besluit wil nemen dat in zijn eigen belang is en (mogelijk) strijdig met het belang van de vennootschap.

Als ondernemer ben je veelal niet bezig met het einde van de onderneming. Totdat het natuurlijk moet. Het belangrijkste is op dat moment de keuze van de weg naar het definitieve einde van de vennootschap.

Soms worden BV’s vóór oprichting al gebruikt voor het verrichten van rechtshandelingen. Vaak zien die rechtshandelingen erop dat de activiteiten van de BV direct ná de oprichting snel kunnen worden opgestart.

Please reload

Volg ons
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle