top of page

Tarieven. Helder.

Weten waar je aan toe bent is wel zo prettig, al is dat niet altijd even makkelijk in te schatten vooraf. Omdat wij geloven in het voorkomen van gerechtelijke processen bieden wij daarom naast een variabel tarief, tevens een fixed fee of raamcontract optie aan.

 

Zodat het past bij uw vraag.

Lees meer
Zakelijk
Inhoudelijk
Dichtbij
Variabel tarief

Het juridische team van Greenstone rekent een gedifferentieerd uurtarief waarbij niet alleen rekening wordt gehouden met het belang dat op het spel staat maar ook met de mogelijkheden van de ondernemer of onderneming.

Fixed fee

Bij bepaalde zaken kunnen afspraken worden gemaakt over een fixed-fee.

 

Die fixed-fee betreft dan uitsluitend de uitdrukkelijk overeengekomen taken en werkzaamheden en geen kosten van derden (zoals deurwaarders of griffierechten).

Raamcontract

Voor bedrijfsjuridische dienstverlening biedt Greenstone de mogelijkheid om blokuren tegen een vast scherp tarief af te nemen. U heeft dan maandelijks recht op een vast aantal uren van “uw bedrijfsjurist”.

 

Als een zaak niet meer door de bedrijfsjurist kan worden behartigd of de overeengekomen uren zijn opgesoupeerd, dan ontvangt u een aanzienlijke korting op het gedifferentieerde uurtarief.

 

Hoe meer blokuren u per maand afneemt, des te hoger de korting op de gedifferentieerde uurtarieven.  

Oplossingen nodig?
Wij weten er genoeg.
Services

CONTACT.

Mail ons direct: info@gs-legal.nl

Of bel ons: (040) 238 08 23

  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
bottom of page