top of page

Corporate Litigation.

Steeds vaker komen boekhoudfraudes aan het licht. Wordt er gesproken over het herstellen van het machtsevenwicht in vennootschappen. Het belang van corporate litigation is daarmee sterk toegenomen.

Greenstone biedt gespecialiseerde kennis van het vennootschapsrecht en het procesrecht gecombineerd. Vanzelfsprekend communiceren de medewerkers in het Engels, Duits en Nederlands. Greenstone werkt enkel met gerenommeerde  internationale partners.

Zakelijk
Inhoudelijk
Dichtbij
Wanbeleid

Heldere overeenkomsten zorgen voor duidelijkheid ook wanneer afspraken vervagen.

 

Wij helpen u met het bedenken en strategisch opstellen van nieuwe of aangepaste statuten voor uw onderneming of holding / structuur.

Claims

Het herzien van de juridische of fiscale ondernemingsstructuur kan tot significante voordelen leiden.

Wanneer u dit proces opstart, begeleiden wij u met juridisch advies en de noodzakelijke juridische documenten. Tevens stellen wij ons netwerk van specialisten ter beschikking.

aansprakelijkheid

Denkt u na over het aanstellen van een AvA of RvC? Als vanzelfsprekend spelen hier grote belangen, die nu én in de toekomst zwaarwegend kunnen blijken.

Greenstone begeleid u volledig in dit traject, van advies, als sparringspartner tot de juridische documentatie.

Aandeelhouders Geschillen

Wanneer u onverhoopt in een meningsverschil of geschil tussen aandeelhouders terecht komt, dan kan extern advies van Greenstone uitkomst bieden.

Als onafhankelijke partij ondersteunen wij u, als aandeelhouder, of uw onderneming om tot een sluitende oplossing te komen.

Beschermings-constructies

Uw onderneming, of structuur bied kansen en mogelijkheden voor het garanderen van voortbestaan of bescherming van specifieke bedrijfsonderdelen of maatschappijen.

Wij structureren, onderbouwing en leggen contractueel en juridisch vast om uw waardevolle assets te beschermen.

Management
buy-out

Wanneer u uw onderneming verkoopt, op basis van een management buy-out, is het van belang om deze juist en doordacht te structureren.

Greenstone begeleid u van stap tot stap, als juridisch sparringspartner tot de juridische documentatie.

Oplossingen nodig?
Wij weten er genoeg.
Services

CONTACT.

Mail ons direct: info@gs-legal.nl

Of bel ons: (040) 238 08 23

  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
Contact corporate litigation
bottom of page