top of page

Greenstone Advocaten helpt u graag bij alle voorkomende vraagstukken op het gebied van ondernemingsrecht, met de nadruk op het insolventie-, verbintenissen-, vennootschaps- en het arbeidsrecht. Daarnaast heeft Greenstone een verregaande specialisatie opgebouwd in diverse branches, waaronder: certificering en certificerende bedrijven, accountancy, maak-industrie, transport en (para-) medische dienstverlening.

Juridische diensten.

Door ondernemers.

Maar Greenstone Advocaten betekent nog meer voor u.

Greenstone Advocaten is steeds op de onderneming en de ondernemer gericht: het kennen, voorkomen en beperken van risico’s. Zo onderzoekt Greenstone Advocaten onder meer de bedrijfsstructuur en kunnen verklaringen worden verstrekt over de juridische en administratieve organisatie van de onderneming. Dat beperkt het risico van het bestuur en beperkt de kosten van de accountant.
  
De wijze van dienstverlening is zeer flexibel. Voor ieder niveau vraag heeft Greenstone de juiste jurist, met het bijbehorende scherpe tarief. En als een vraagstuk ingewikkelder blijkt, dan kan desnoods moeiteloos worden opgeschaald. U wordt ontzorgd. En dat geeft rust.

Onze meest recente blogs over onze juridische adviezen en ervaring.
1
2
Zakelijk ingesteld?
Vóór-denken voorkomt ná-denken.
bottom of page