top of page

Juridische vraagstukken zijn voor een ondernemer vaak niet rustgevend. Het feit dat Greenstone Legal daadkrachtige juridische ondersteuning en advisering biedt, is dan hopelijk een geruststellende gedachte. Greenstone Legal helpt u graag bij alle voorkomende vraagstukken op het gebied van ondernemingsrecht, met de nadruk op het insolventie-, verbintenissen-, vennootschaps- en het arbeidsrecht.

Wij doen alleen waar wij goed in zijn. Voor andere rechtsgebieden verwijzen wij graag door naar andere kantoren die op gelijke wijze als wij in de wedstrijd staan.

Juridisch advies.

voor ondernemers.

Maar Greenstone Legal betekend nog meer voor u.

Wij werken namelijk samen met diverse gelijkgestemde professionals in vele disciplines waaronder internationaal actieve belastingadviseurs, allen specialisten in hun vakgebied. Door deze samenwerking is Greenstone gespecialiseerd in de juridische inkleding van internationale belastingbesparende en vermogensbeschermende structuren.

Neem contact op, of lees een van onze blogs om te ervaren hoe wij onze klanten dagelijks, wekelijks of op afroepbasis bijstaan bij het maken van bedrijfs kritische beslissingen.

Onze meest recente blogs over onze juridische adviezen en ervaring.
Zakelijk ingesteld?
Vóór-denken voorkomt ná-denken.
bottom of page