Juridische vraagstukken zijn voor een ondernemer vaak niet rustgevend. Het feit dat Greenstone legal daadkrachtige juridische ondersteuning en advisering biedt, is dan hopelijk een geruststellende gedachte. Greenstone Advocaten helpt u graag bij alle voorkomende vraagstukken op het gebied van ondernemingsrecht, met de nadruk op het insolventie-, verbintenissen-, vennootschaps- en het arbeidsrecht. U kunt echter ook bij ons terecht voor personen- en familierecht.

Juridisch advies.

voor ondernemers.

Maar Greenstone Advocaten betekent nog meer voor u.

Wij werken namelijk samen met diverse gelijkgestemde professionals in vele disciplines waaronder internationaal actieve belastingadviseurs, allen specialisten in hun vakgebied. Door deze samenwerking is Greenstone gespecialiseerd in de juridische inkleding van internationale belastingbesparende en vermogensbeschermende structuren.

Neem contact op, of lees een van onze blogs om te ervaren hoe wij onze klanten dagelijks, wekelijks of op afroepbasis bijstaan bij het maken van bedrijfs kritische beslissingen.

Onze meest recente blogs over onze juridische adviezen en ervaring.

August 11, 2016

Een tijd geleden heb ik aandacht geschonken aan de wijze waarop een bestuurder van een vennootschap zich dient te gedragen als hij in die hoedanigheid e...

June 28, 2016

Als ondernemer ben je veelal niet bezig met het einde van de onderneming. Totdat het natuurlijk moet. Het belangrijkste is op dat moment de keuze van de...

Please reload

Zakelijk ingesteld?
Vóór-denken voorkomt ná-denken.